Aktivnosti

Zemlja, Voda, Zrak in Ogenj

Štirje elementi, ki v Bohinju oblikujejo aktivnosti.

Kamp Bohinj se nahaja v Triglavskem narodnem parku, zaradi česar je odlična izhodiščna točka za neskončno pustolovščin, ki jih ponujajo štirje elementi – zemlja, voda, zrak in ogenj – v širši okolici. Narava ponuja ogromno tako za pustolovce, kot za tiste, ki iščejo kotiček, kjer se čas ustavi, da se lahko sprostijo in uživajo v spokojnosti. V Kampu Bohinj vas sprejme prijazno osebje, ki z veseljem pomaga z raznimi nasveti in informacijami. V Kampu Bohinj vas bo sprejelo prijazno osebje, ki vam bo z veseljem prišlo na pomoč in vam nudilo uporabne informacije. Spodaj si lahko ogledate marsikatero aktivnost v Bohinju. Kaj kmalu boste ugotovili, da je to prav zares pravljični kraj.

Zemlja ponuja ozemljitev, raziskovanje tako globin kot tudi višin. Imejte stopala trdno na tleh, ko greste v hribe. Ali pa raziščite globine okoliških jam. Lahko pa si oblečete varnostni pas in splezate v višine. Ne glede na to, za katero aktivnost se odločite, bodite hvaležni za vse, kar vam Zemlja ponuja.

Voda je element, ki nas ohranja. To je tudi element, katerega je v Bohinju na pretek. Osvežite se v jezeru, skočite na SUP, morda si celo upate na raft po Savi Bohinjki ali se spustiti po kanjonu Grmečice. Česarkoli se lotite, uživajte v čofotajočem ustvarjanju spominov.

Zrak je element, brez katerega ne moremo živeti. Če vas je kdaj zanimalo, kako je v zraku, poskusite paragliding. Če to ni po vašem okusu, se spustite po Zipline-u ali pa skočite na gondolo. Uživajte v svežem bohinjskem zraku. Vdihnite in izdihnite. Ponovite.

Ogenj je najbolj vroč element od vseh. Pomaga nam, da lahko skuhamo okusno hrano. Skočite na vlak bohinjske kulinarike in odpeljite svoje brbončice na doživetje okusov. Slastno uživajte vse, kar ponuja Bohinj.

 

  • All
  • Ogenj
  • Deževni dnevi