Kako do nas

Naj se pustolovščina prične!

Camp Zlatorog Bohinj
Ukanc 5
SI – 4265 Bohinjsko jezero

t: +386 (0) 599 23 648
e: info@camp-bohinj.si

GPS koordinate: 46,279147°N  13,836237°E

Recepcija je odprta vsak dan. V visoki sezoni od 7.00 do 22.00. V nizki sezoni se obratovalni čas prilagaja potrebam kampa. Plačilo je možno z gotovino in s kartico. Oglejte si naš cenik.

KAMP ZLATOROG, turizem in gostinstvo d.o.o.
Savska cesta 34
4000 Kranj
Matična številka: 6354874000
Davčna številka: SI 83780190

 

REZERVACIJ NE SPREJEMAMO!

Vendar vsak dan sprejemamo nove goste.

Kamp se nahaja v Triglavskem Narodnem parku, zaradi česar ne smemo posegati v naravo do te mere, da bi izravnali tla za primerno razdelitev parcel.

Za več informacij nas lahko pokličete ali nam pošljete elektronsko sporočilo.

Vi se odločite kako boste potovali.
Mi vam pokažemo pot.

Po avtocesti od Ljubljane do Bleda ali s strani Jesenic do Bleda, nato pa približno pol ure po regionalni cesti. V času visoke sezone upoštevajte, da je promet na Bledu močno zgoščen.

Ko prispete v vas Ribčev laz sledite glavni cesti rahlo levo, kjer je na desni strani kamnit most. Nadaljujete z vožnjo ob jezeru. Po približno 4 km vožnje boste na desni strani zagledali kamp. Prispete do križišča, kjer zavijete desno in takoj ko je možno še enkrat desno.

Dobrodošli v Kampu Zlatorog Bohinj!

GPS koordinate: 46,279147°N  13,836237°E

Ste se kdaj vprašali kako do nas z avtobusom? Le v dveh uricah ste lahko z direktnim avtobusom iz Ljubljane v Bohinju. Avtobus se ustavi tudi v Kranju, Radovljici, Lescah in Bledu.

Postaja v neposredni bližini kampa se imenuje VOGEL KRIŽIŠČE, lahko pa se zapeljete do postaje BOHINJ UKANC in se od tam sprehodite 5 minut nazaj do kampa.

V visoki sezoni avtobus pelje vsako uro od 6.00 do 17.00.

Karto lahko kupite direktno pri vozniku avtobusa (najraje imajo točen znesek ali manjše bankovce), preko spletne strani (dražje karte) ali na glavnih postaji v Ljubljani.

VOZNI RED

SPLETNI NAKUP VOZOVNIC

Tudi vlak je lahko odlična izbira prevoza. Z vlakom iz smeri Ljubljane ali Jesenic do železniške postaje »Bohinjska Bistrica« od tam pa z avtobusom do postaje VOGEL KRIŽIŠČE.

VOZNI RED

Vsi tisti, ki potujete s Posočja, se lahko vkrcate na vlak (tudi z avtomobilom) v Mostu na Soči in se pripeljete vse do Bohinjske Bistrice, hkrati pa uživate v razgledu, ne da bi se rabili obremenjevati z razmerami na ovinkastih cestah. Višina vozila je lahko največ 3m, širina vozila pa največ 2,4m.

VOZNI RED + AVTOVLAK