Kako do nas

Naj se pustolovščina prične!

Camp Zlatorog Bohinj
Ukanc 5
SI – 4265 Bohinjsko jezero

t: +386 (0) 599 23 648
e: info@camp-bohinj.si

GPS koordinate: 46,279147°N  13,836237°E

Recepcija je odprta vsak dan. V visoki sezoni od 7.00 do 22.00. V nizki sezoni se obratovalni čas prilagaja potrebam kampa. Plačilo je možno z gotovino in s kartico.

REZERVACIJ NE SPREJEMAMO!

Vendar vsak dan sprejemamo nove goste.

Kamp je lociran v Triglavskem Narodnem parku, zaradi česar ne smemo posegati v naravo do te mere, da bi izravnali tla za primerno razdelitev parcel.

Za več informacij nas lahko pokličete ali nam pošljete elektronsko sporočilo.

Vi se odločite kako boste potovali.
Mi vam pokažemo pot.

Po avtocesti od Ljubljane do Bleda ali s strani Jesenic do Bleda, nato pa približno pol ure po regionalni cesti. V času visoke sezone upoštevajte, da je promet na Bledu močno zgoščen.

Ko prispete v vas Ribčev laz sledite glavni cesti rahlo levo, kjer je na desni strani kamnit most. Nadaljujete z vožnjo ob jezeru. Po približno 4 km vožnje boste na desni strani zagledali kamp. Prispete do križišča, kjer zavijete desno in takoj ko je možno še enkrat desno.

Dobrodošli v Kampu Zlatorog Bohinj!

GPS koordinate: 46,279147°N  13,836237°E

You can reach Bohinj on a direct bus that takes only two hours. Main stops are also in Kranj, Radovljica, Lesce and Bled.

Camp’s nearest bus stop is called VOGEL KRIŽIŠČE/VOGEL CROSSROAD, and if you miss that one, you can exit the bus on the final bus stop BOHINJ UKANC, which is only 5-minute walk back towards the campsite.

In high season, bus goes every full hour between 6AM and 5PM.

You can purchase the bus ticket from the bus driver (they prefer correct amount or smaller notes), through their website or on the main bus station (Ljubljana).

BUS SCHEDULE

ONLINE TICKET PURCHASE

Tudi vlak je lahko odlična izbira prevoza. Z vlakom iz smeri Ljubljane ali Jesenic do železniške postaje »Bohinjska Bistrica« od tam pa z avtobusom do postaje VOGEL KRIŽIŠČE.

VOZNI RED

Vsi tisti, ki potujete s Posočja, se lahko vkrcate na vlak (tudi z avtomobilom) v Mostu na Soči in se pripeljete vse do Bohinjske Bistrice, hkrati pa uživate v razgledu, ne da bi se rabili obremenjevati z razmerami na ovinkastih cestah. Višina vozila je lahko največ 3m, širina vozila pa največ 2,4m.

VOZNI RED + AVTOVLAK